Begagnad industrirobot

Robotmäklarna har alltid ett betydande antal olika modeller begagnade industrirobotar av märket ABB i olika storlekar och utföranden i lager. Detta för att kunna tillfredsställa kundens behov snabbt och effektivt. Våra robotar håller betydande hög kvalitet och vi bistår gärna med vägledning inför rätt val av begagnad industrirobot. Industrirobotarna gås alltid grundligt igenom innan en försäljning. Roboten rengörs, testas och lackeras vid behov. Detta utförs av vår mycket kunniga och erfarna personal. Vid försäljning kan vi även erbjuda garanti på våra begagnade robotar. Vi har lång erfarenhet inom försäljning av begagnade robotar med över 950 industrirobotar i drift ute hos våra kunder. 

Att köpa begagnad industrirobot från oss är alltid ett bra val!

  • Prisvärt alternativ
  • Alltid korta leveranstider
  • Kvalitetskontroll
  • Garanterad bra kvalitet
  • Erfaren personal
  • Utbildning

Med oss får även små- och medelstora företag möjligheten att robotisera verksamheten med sin alldeles egna industrirobot! Tveka inte att ta kontakt med oss, så får vi möjligheten att hjälpa dig att utveckla ditt företag. Vi erbjuder också ett stort utbud av reservdelar till industrirobot så att du kan fortsätta att använda din industrirobot i många år framöver. Kan ditt företag ha användning av en industrirobot? Ta kontakt med oss så berättar vi mer

Varför ska man satsa på en begagnad industrirobot för sin verksamhet?

En industrirobot är en automatiserad enhet som är utformad för att utföra uppgifter inom industriell produktion. De används för att utföra uppgifter som är monotona, riskabla eller fysiskt krävande för människor. Det är ingen hemlighet att robotteknik har revolutionerat industrin och gjort det möjligt för företag att öka sin produktivitet, effektivitet och säkerhet. En av de ledande leverantörerna av industrirobotar är ABB. Deras robotar är kända för att vara robusta, pålitliga och effektiva. Men för många företag är det en utmaning att satsa på en ny industrirobot på grund av den höga kostnaden. Därför kan en begagnad ABB industrirobot vara ett utmärkt alternativ för företag som vill öka sin produktivitet men inte har råd med en ny enhet. En annan fördel med begagnade ABB industrirobotar är att de har en stor pool av reservdelar och tillbehör tillgängliga, vilket gör det enklare och billigare att underhålla och reparera roboten.

Historien bakom ABB industrirobotar

ABB är en pionjär inom industriell robotteknik och har levererat lösningar till en mängd olika branscher över hela världen. ABB har en stark historia av innovation och teknisk utveckling, och deras industrirobotar är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Fördelarna med att använda en begagnad robot

Det finns många fördelar med att använda en begagnad ABB industrirobot. En av de största fördelarna är den lägre kostnaden jämfört med en ny enhet. Dessutom har en begagnad ABB industrirobot redan bevisat sin pålitlighet och hållbarhet under många års användning. Detta gör det möjligt för företag att spara pengar på underhållskostnader och samtidigt öka sin produktivitet. Våra begagnade industrirobotar genomgår självfallet ett stort antal kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller alla krav på funktionalitet. 

Hur man väljer rätt industrirobot

När det gäller att välja en begagnad ABB industrirobot finns det viktiga saker att ta hänsyn till. En av de mest avgörande faktorerna är att säkerställa att roboten har blivit väl underhållen och att alla komponenter fortfarande fungerar som de ska. Det är också viktigt att kontrollera robotens historik, inklusive eventuella tidigare skador eller reparationer. Om du köper din industrirobot från oss på Robotmäklarna, så gör vi allt detta åt dig. Förutom funktionaliteten är det viktigt att välja en industrirobot som är anpassad för ändamålet. Vi har robotar som är specialiserade på tung hantering, lätta sysslor så som etikettering samt robotar för biltillverknings- eller förpackningsindustrin. Vi arbetar endast med högkvalitativa lösningar, dessa tillsammans med vår gedigna kunskap och erfarenhet gör att ett samarbete med Robotmäklarna borgar för såväl trygghet, kunskap och kvalitet. Hör gärna av er till oss om ni har några frågor. 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå